reviews yin yoga

<<Een hele fijne les! Ik heb veel verschillende yin lessen gevolgd, maar ik vond deze heel prettig. Goede aanwijzingen, waardoor ik de oefeningen veel intensiever kon doen. Ik zakte er dieper in. Ook goed om veel info te krijgen over wat de oefeningen met je doen. Dank!>>

<<Ik kijk elke week weer uit naar de yin lessen van Nanda. Prettig, professioneel en rustig legt ze elke pose uit met veel individuele aandacht.>>

De yoga lessen van Nanda zijn zo fijn, wat een heerlijke flow, ik kom elke keer als herboren thuis! Daarnaast heb ik 6 weken integratieve counseling bij haar gedaan, wat mij enorm veel positiefs heeft gebracht. Door de fijne gesprekken, tips en oefeningen, voel ik mij enorm verlicht. Ervaar weer rust en ontspanning en weet mijn grenzen aan te geven. Dankjewel!

<<Doordat de lessen van Nanda niet alleen gericht zijn op de poses, maar ze er kennis, wijsheid en diepgang aan toevoegt is het voor mij elke keer weer een les in beoefening in diepere overgave en loslaten. Kleine details, maar essentieel voor mij om echt te durven niet-doen, zoals voelen hoe ’t gaat zonder woorden, labelen. De les voelt altijd als een completere aanpak dan alle andere lessen en docenten. Heel fijn, dankjewel voor ’t helpen groeien!>>

<<Volg al drie jaar yin yoga bij Nanda en ze is mijn favoriete teacher!>>

<<Fijne rustige lessen. Wat ik fijn vind is dat Nanda je er altijd goed doorheen kletst met informatie en soms ook inspirerende woorden.>>

<<Today was my first time practicing yin yoga with her and I enjoy it a lot. I feel more connected with myself after the lesson.>>

<<Fijne yin yoga les! Mooie muziek, rustige en duidelijke stem. Veel uitleg en hulp als dat nodig is 😊Fijn!>>

<<Heerlijke les, mooie muziek en aandacht voor persoonlijke wensen. Wel jammer dat vooral Engels gesproken wordt. Bij yin komt het soms beter “binnen” in de eigen taal. Op verzoek wordt het afgewisseld met Nederlands.>>

<<Erg fijne les. Nanda geeft veel toelichting ook over de werking van het lichaam, organen, meridianen en de invloed van de yin practice daarop. De fijnste yin practice die ik gevolgd heb.>>

<<Nanda is de fijnste yoga docent die ik ken. Haar zachte stem en houding stralen een rust uit waardoor ik in de verschillende houdingen even kan loslaten en stil kan staan in de hectiek van de dag. Dank!>>

<<Ik vind je stem heel fijn en rustgevend. Je uitleg van wat we doen is helder en helpt me mijn lijf nog meer begrijpen en omarmen. Dank 😊 Hele fijne en verdiepende yin lessen! >>

Meer reviews

%d