Yoga en voeding bij stress en burn-out

Een drukke baan en een vol leven kunnen veel stress opleveren. Veel werknemers hebben gebrek aan energie, slaapproblemen en gezondheidsklachten. Met soms zelfs een burn-out tot gevolg. Deze workshop is ontwikkeld met het doel om de cirkel van stress en vermoeidheid te doorbreken, door gezonder te gaan eten en beter te ontspannen.
We bespreken wat er bij stress met je lichaam gebeurt op hormonaal niveau en voor welke klachten dit kan zorgen. Vervolgens leer je hoe je met gezond eten goed voor jezelf kunt zorgen, zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt om te herstellen en weer in balans te komen. Je krijgt praktische tips om makkelijk en toch lekker te eten, zonder dat het je veel tijd kost.

Om direct meer ontspanning te ervaren, wordt deze workshop gecombineerd met een yogales:
Na de voedingsworkshop  maak je in de yogales  kennis met yin yoga. Dit is een milde en toegankelijke vorm van yoga. Omdat je langer in houdingen blijft, heb je de kans om  je aandacht te richten op je lichaam, emoties en gedachten. Zo leer je beter te voelen wat je nodig hebt om te ontspannen en los te laten en ontdek je waar je grenzen liggen. Ook kunnen blokkades in energie zich op gaan lossen.
Deze gecombineerde workshop ‘Voeding & yoga bij stress & burn-out’ wordt samen met voedingscoach Laura Barbara

Nanda van Praag heeft deze workshop in samenwerking met Lokavoeding onder andere gegeven bij Medtronic (Eindhoven, Heerlen), Bluebirds Amsterdam, Beter & Leuk Amsterdam.

Ik wil me aanmelden voor deze workshop.

Voor meer informatie neem contact op.

%d