Reviews groepslessen en themaweekends

“De lessen van Nanda bevallen heel goed!Ik doe de healing flow.Haar lessen zijn (ook) heel mooi opgebouwd, met mooie thema’s. Soms pittig. Lekker hoor!Ik vind het bijzonder dat haar lessen elke week anders zijn.Mooie muziek. Fijne healing-aandachtspunten en mooie -geleide- meditaties!

Ik vind Nanda een super fijne docent.

Hee! Ik vind Nanda heel fijn lesgeven. De healing flow doet ze heel goed. Ze verwerkt chi qong of tai chi oefeningen in de les en ik vind dat persoonlijk heel fijn en rustgevend. Tot nu toe is iedereen ook erg positief na de les.”

Morning! Ik hoop heel erg dat Nanda vast blijft bij yogaschool Noord en ook specifiek op locatie NDSM. De lessen zijn super fijn en Nanda is een goede yoga docent. De all level flow om 9.30 vind ik erg fijn en deze les zal ik wel volgen en niet de les die voorheen werd gegeven. Top docente, ik hoop dat Nanda blijft voor de NDSM!

Goede inhoudelijke en praktische kennis, energizers tussendoor, mooie ppt-presentatie. Waardeer de training met een 8. (Maria)

Ik vond Nanda als docent erg prettig. De training stress en emoties is veel praktisch handelen dat kan helpen in het dagelijks leven. Geeft inzicht door theorie. Er was een vertouwde, open sfeer, prettige groep. Ik waardeer de training met een 9.(Vera)

Ik wilde laten weten dat ik nog steeds met mijn gevoel in het weekend zit. Het voelt als zo’n groot cadeau wat ik gekregen heb. (Teuntje)

Man man man, het weekend stress & emoties is echt een fijne en welkome toevoeging op de 50 uurs. De training (en medestudenten) gaven zoveel ruimte voor eerlijkheid en openheid. Daardoor volle bak ruimte gehad voor het krijgen van inzichten. Ik waardeer deze training met een 10++ (Lara)

Dankjewel Nanda voor het heerlijke weekend en de uitgebreide extra informatie. Ik heb echt genoten van het weekend en jouw kennis en begeleiding. Spiritueel zonder zweverigheid! En je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren bij de begeleide meditaties. (Aster)

Ik vond het chakraweekend boven verwachting, met name ook door de interactie. Het was heel veel. Voor mij is deze training een 10++ waard! (Anja)

Het chakraweekend is zelfs meer dan ik ervan verwacht had. Tijdens het weekend werd mij duidelijk welke chakra’s van mijzelf waren verstoord. Ik waardeer dit weekend met een 9, nee een 10. Ik heb niks gemist! (Anneke)

Nanda wat een prachtige versterkende yogales in de challenge dag 1. Jeeeemig. Ik heb het gevoeld. De steun zit binnenin. Wow.Liefs. (Judith)

De chakra yoga heeft véél voor mij betekent na mijn borstoperatie en voor mijn radiotherapie behandeling tegen borstkanker. Ik vind het zo fijn dat de lessen allemaal online zijn komen te staan 🙏🏼 dank je wel!! Ik ben je oprecht dankbaar dat ik jouw sessies op dit moeilijke moment in mijn leven heb kunnen volgen. Ze hebben me zo geholpen! Ik zal ze héél vaak herhalen.

Nogmaals bedankt dat ik je leerde kennen via de challenge en voor de zalige sessies.

In de training stress & emoties krijg je veel praktische oefeningen, achtergrond informatie en verdieping. (Trudie)

Nanda geeft hele fijne lessen!🙏🧘🏼‍♀️

Ontzettend bedankt voor de chakra meditatie op yoga online, hele duidelijke uitleg zowel in de houdingen als wel de theorie die bij de desbetreffende chakra hoort. Hele prettige serie om te doen, zeker om het te herhalen. Super dat je dit online wilt delen. Om de ochtend direct mee te beginnen, is online heel fijn. Ik heb ook je uitgebreide aanbod gelezen wat je allemaal aanbied en hoop er zeker een keer gebruik van te maken.

Dankjewel voor de mooie chakra-series van afgelopen week. Ik heb er enorm van genoten <3 Keep on sharing your light!!!!!

Ik vind het leuk hoeveel Nanda weet over yoga & dat deelt in de lessen. En de lessen zijn ook afwisselend, soms heel ontspannen en soms ook wat uitdagender.

Dankjewel lieve Nanda, zojuist 5e chakra les gedaan en diep ontroerd.

Dankjewel Nanda. Het was erg fijn. Het waren erg prettige lessen. Ik zou ze nog veel vaker willen doen.

Dankjewel Nanda, voor de mooie en fijne lessen!

Wat fijn die chakra yoga challenge van Nanda.De eerste 3 dagen vielen me zwaar maar de 4e dag was fijner. Zou dit te maken hebben met de conditie van m’n lichaam of de conditie van m’n chakra’s? De zangstem van Nanda is fantastisch, een plezier om naar te luistern. Ik ga met goede moed naar dag 5 morgen… alvast bedankt!

Nu twee dagen meegedaan, wat een ontzettende leuke challenge! Het tempo van de lessen is denk ik voor iedereen, beginner of gevorderd, goed te doen. Zeer prettig dat er een ideale balans is tussen body & mind; fysiek de yoga en mentaal de meditatie.

Dankjewel voor de prachtige lessen! Heel veel geleerd van je fijne uitleg. En uiteraard mooi om het te ervaren. ❤️🙏

Wat een heerlijke eerste les van de chakrachallenge. Vol kracht en energie het nieuwe jaar in. Dank hiervoor! En wat heb je een fijne stem om naar te luisteren.

Naast dat je een heel fijn, open persoon bent zijn je lessen/uitleg ook inhoudelijk heel goed. Juist de achtergrond op de geschiedenis, maar ook waarom doen we dingen in yoga maken je lessen heel sterk.

De yoga lessen van Nanda zijn zo fijn, wat een heerlijke flow, ik kom elke keer als herboren thuis!

Nanda is one of my favorite teachers Good variation in lessons and postures. She explains every posture very clear and guides you along the way. I’m always relaxed after a lesson and full of energy.

Nanda is de fijnste yoga docent die ik ken. Haar zachte stem en houding stralen een rust uit waardoor ik in de verschillende houdingen even kan loslaten en stil kan staan in de hectiek van de dag. Dank!

Een hele fijne les! Ik heb veel verschillende yin lessen gevolgd, maar ik vond deze heel prettig. Goede aanwijzingen, waardoor ik de oefeningen veel intensiever kon doen. Ik zakte er dieper in. Ook goed om veel info te krijgen over wat de oefeningen met je doen. Dank!

Ik kijk elke week weer uit naar de lessen van Nanda. Prettig, professioneel en rustig legt ze elke pose uit met veel individuele aandacht.

Doordat de lessen van Nanda niet alleen gericht zijn op de poses, maar ze er kennis, wijsheid en diepgang aan toevoegt is het voor mij elke keer weer een les in beoefening in diepere overgave en loslaten. Kleine details, maar essentieel voor mij om echt te durven niet-doen, zoals voelen hoe ’t gaat zonder woorden, labelen. De les voelt altijd als een completere aanpak dan alle andere lessen en docenten. Heel fijn, dankjewel voor ’t helpen groeien!

Volg al drie jaar yin yoga bij Nanda en ze is mijn favoriete teacher!

Erg fijne vinyasa lessen, altijd weer wat anders, maar altijd top! Goed begin van de dag!

Fijne rustige lessen. Wat ik fijn vind is dat Nanda je er altijd goed doorheen kletst met informatie en soms ook inspirerende woorden.

Today was my first time practicing yin yoga with her and I enjoy it a lot. I feel more connected with myself after the lesson.

Fijne yoga les! Mooie muziek, rustige en duidelijke stem. Veel uitleg en hulp als dat nodig is Fijn!

Heerlijke les, mooie muziek en aandacht voor persoonlijke wensen. Wel jammer dat vooral Engels gesproken wordt. Bij yin komt het soms beter “binnen” in de eigen taal. Op verzoek wordt het afgewisseld met Nederlands.

Erg fijne les. Nanda geeft veel toelichting ook over de werking van het lichaam, organen, meridianen en de invloed van de yin practice daarop. De fijnste yin practice die ik gevolgd heb.

Ik vind Nanda’s stem heel fijn en rustgevend. Je uitleg van wat we doen is helder en helpt me mijn lijf nog meer begrijpen en omarmen. Dank Hele fijne en verdiepende yin lessen!

Altijd fijne lessen voor elk niveau! Ik leer elke keer weer iets!

Excellent flow classes! Great + clear explanations of the poses + great results in flexibility + fitness – thank you Nanda!

Dank Nanda, Exact zoals je zegt; een oefening voor de geest. Voel me uitgedaagd, geïnspireerd, een beetje meer mens en in het nu dan voor deze Hatha yoga les; dank voor je liefdevolle delen van jouw kennis.

Definitely one of my favorite flow classes! Although I’m still new to Yoga I have been able to learn a lot and at the same time enjoy the process. Nanda is a great teacher- She brings positive energy in her class and her instructions are easy to follow. I also like the fact that she alters the poses every time, aking her classes more fun nd less repetitive <3

Best start to begin your week!

Uitstekende yogadocente!!

Zie meer reviews van Nanda’s lessen op YogaTV/Magazine of ga naar aanbod yoga

%d bloggers liken dit: