Reviews Stress Killer Course

Ik waardeer deze cursus met een 9! Veel helpende practices, ademhalingsoefeningen in een vertrouwde omgeving. Sommige meditaties doe ik nu vaak in bed. Het effect van thuis de oefeningen doen is dat je er vertrouwen in krijgt dat het werkt. Zo veel geleerd! Interessante kennis opgedaan. Nanda is geweldig! (Marit)

Ik geef deze cursus een 9! Ik ga het missen. Hele fijne lessen, de yoga, de adem, de filosofie, ik keek echt uit naar de vrijdag, had van mij langer mogen duren. Ik heb geleerd dat simpele series helpend zijn om in het lichaam te landen. Ik heb gemerkt dat ik doordeweeks fysieke pijn negeer en maar doordender. Mooie meditaties begeleid je. De steun in de rug, de veiligheidsmeditaties zijn favoriet! Ik heb minder onrustige nachten. (Annemiek)

Ik heb de oefeningen thuis gedaan en dat was ontspannend. Ik heb geleerd dat ik mag kiezen voor dat wat goed voelt voor mezelf, maar kan nu ook minder prettige gevoelens toelaten. Ik waardeer deze cursus met een 8. (Mara)

Deze cursus is inhoudelijker dan ik had verwacht. En heel professioneel. IK heb veel oefeningen zelf kunnen toepassen als ik me gespannen voelde. Dan gingen de scherpe kantjes ervan af. Ik ga verder met de ademoefeningen. Wat me heel erg geholpen heeft is het gevoel om dingen voor 80% te doen, of juist voor 20%. Het “verdragen” was iets nieuws voor mij en zou hier meer van willen weten. Hoewel we voor de cursus diep genoeg zijn gegaan. In het algemeen heb ik geleerd hoe je je ‘systeem’ tot rust kan brengen met verschillende tools. Dankjewel! (Clara)

Ik had kennisoverdracht verwacht, maar de powerpoint hoefde niet van mij. Deze vorm, door het handelen is juist perfect. Het effect gedurende de week: vrede en harmonie, meer kleur leven, ont-moetingen met wat is. Ik deed de oefeningen thuis 2 x per dag. Het gaf me meer rust, energie en tijd. Ik heb geleerd mijn eigen ruimte in te nemen en mijn eigen weg te gaan. Ik waardeer deze cursus met een 8. (Susan)

Ik zocht iets waar ik mezelf mee tot rust kon brengen. Zowel de series, als de shakes en tension release, de ademhalingsoefeningen, de yin houdingen en de meditaties waren helpend. Ik heb gemist dat ik mijn frustratie kon uiten. Adem en Qigong vond ik lastig. Ik ben me meer bewust geworden van mijn lichaam, wanneer het aanspant of ontspant. Ik doe in bed de ademhalingsoefeningen en slaap rustiger. Ik heb geleerd sneller te ontspannen en heb meer zicht op mijn triggers. Ik waardeer deze cursus met een 8,5. (Isabelle)

Deze cursus was een superfijne combinatie van lichamelijk gerichte oefeningen en goed uitgelegde theorie. Fijne toon, ruimte voor ieder! Ik vond het soms lastig om wakker te blijven tijdens de meditaties. Ik waardeer deze cursus met een 9! (Isis)

Ik vond de series fijn, vooral de tai-chi-achtige dingen, was nieuw voor mij. De shakes en tension release hielpen om snel te ‘ontstressen’- doe ze thuis nu ook. Ademhalingsoefeningen goed, meeste kende ik al. De yin houdingen waren voor mij heel bijzonder vanwege verdragen en grenzen voelen. Theorie was fijn, door uit te wisselen werd ik gerust gesteld dat iedereen worstelt met het leven. Het effect gedurende de week was dat ik bezig bleef met mijn ‘levenslessen’. Ik waardeer deze training met een 9. Heel fijn alles. Super bedankt Nanda! (Nadine)

Bedankt voor de extra aandacht, voor de veilige sfeer, het hielp erg veel. (Bart).

Ik kon me goed overgeven aan de meditaties. En door te focussen op lichaamssensaties kwam ik uit mijn hoofd. Het was fijn dat je steeds op tijd begon. Ik waardeer de cursus met een 8. Het was een fijne cursus, afwisselend. Prettig om tijd voor jezelf in te ruimen. (Anita)

Ik merkte dat ik de ademhalingsoefeningen echt best veel heb toegepast op moeilijke momenten. Dat was fijn. Ik heb tools om rustiger te worden. (Rosa)

Cursus was beter dan verwacht! Ik had vooral veel aan de tension release en shakes oefeningen en de ademhalingsoefeningen en de meditaties en ook de yin houdingen. Vond het lastig om dingen thuis te doen maar heb wel een betere ademhaling sinds de cursus (minder hoog). Ik heb nu meer contact met mijn lichaam. Vond het echt fijne lessen. (Ranja)

Ik waardeer de training met een 8,5. Alle onderdelen van deze cursus vond ik helpend. De intenties waren helpend en daar kon ik gedurende de week op terugkomen. Heb ook de ademhalingsoefeningen en series thuis gedaan, en heb dingen los gelaten. Vond de theorie soms wat ingewikkeld. Ik heb geleerd hoe ik beter voor mezelf kan zorgen. (José)

Ik wilde stress verminderen en dat is gelukt. Het is voor mij de vraag hoe ik alles ga onthouden want in de lessen merkte ik dat ik alles nuttig vind en dat het voor me werkt. Ik heb nu meer grip op en begrip van van alles wat mij stress geeft. Ik heb de oefeningen die ik in bed kon doen gedaan en ademhaling, en wil me vaker realiseren hoe fijn ik dit vind om te doen. Ik vond het fijn dat het over meerdere weken was verspreid zodat je tijd hebt om het te implementeren, kwijt te raken en dan weer op te frissen, etc. Gewoon heel fijn deze cursus, fijne groep ook. Ik zou wel een terugkomweekend willen. (Myrthe)

Deze cursus was zeker wat ik ervan verwacht had! Leek veel op de stress release class, maar heb nu paar oefeningen in mijn hoofd die ik heel fijn vind en kan toepassen bij stress. Blij mee! Ik heb meer rust gekregen, heb oefeningen thuis gedaan waardoor ik meer bij mezelf kan komen. Ik ga verder met drie ademhalings-versies en de series, vooral armzwaaien vond ik fijn. Nanda is een fijne docent! Je hebt een fijne stem en bent heel erg jezelf! Ik waardeer de cursus met een 8. (Jane)

Deze cursus was heel fijn, de soort meditaties, ontspannende ademhalingsoefeningen en bewustwording. Het was allemaal op elkaar afgestemd. (Tara)

%d