Reviews individuele sessies

Nanda is een hele fijne, warme en ervaren therapeut die mij al snel grote stappen liet zetten om dichter bij mezelf te komen. Ze onderzocht tijdens elke sessie precies wat ik nodig had, en door haar brede ervaring kon ze precies de techniek/therapie toepassen die ik nodig had op dat moment. Echt een life saver!” (Jara)

Nanda heeft me met counseling geholpen toen ik aan het vastlopen was. Ze heeft me geholpen bij rouwverwerking, en ik heb meer grip gekregen op mijn prestatiedrang. Daarnaast heb ik meer zicht gekregen op hoe bij mij de interactie tussen lichaam en geest werkt. Voor dit laatste komt goed van pas dat Nanda zowel psychotherapeutische technieken als yoga beheerst. Nanda kan empathisch luisteren en met stevigheid doorvragen, voor mij een goed werkende combinatie. Ik ben blij met het resultaat!“(Wouter)

Interactieve coaching bij Nanda mogen ervaren. Voelde vertrouwd en met verassende oefeningen waarmee ik van een andere kant naar mezelf heb gekeken. En zo weer stappen kon maken. Mooie ervaring.”(Marina)

Enorm fijne begeleiding ontvangen van Nanda tijdens de integratieve counseling sessies. Met haar kennis & kunde heeft zij mij via verschillende methodes weer dichter bij mezelf teruggebracht. Erg blij dat Nanda op mijn pad is gekomen tijdens mijn zoektocht naar counseling.” (Anjo)

“Integratieve coaching gehad bij Nanda, binnen een paar sessies effect gehad op een dieper liggend niveau waardoor het blijvend voelt en echt iets verholpen is. Bizar en heel fijn. Ik ga zeker terug.” (Esther)

Door de integratieve coaching en counseling sessies met Nanda heb ik meer rust gekregen. ZIj heeft mij geholpen om op een andere manier naar de dingen te kijken en te beleven. Door goed te luisteren en op de juiste momenten door te vragen, heeft Nanda mij door deze sessies hele waardevolle inzichten geboden.“(Juliet)

Ik heb het coaching traject bij Nanda als heel waardevol ervaren. Haar deskundigheid en vele tools die Nanda ter beschikking heeft, maakten dat ik stappen kon zetten naar een positieve verandering. 
Het brede scala aan oefeningen heeft zij bij mij ingezet voor zowel somatische klachten als ook voor onderzoek van het onderbewuste. Ik vind dat een unieke combinatie!
Door Nanda heb ik ook ervaren welke impact de juiste ademhaling op mijn welbevinden heeft – veel meer rust in je lijf!
Ik kan Nanda van harte aanbevelen!” (Pien)

“(…)Daarnaast heb ik 6 weken integratieve counseling bij haar gedaan, wat mij enorm veel positiefs heeft gebracht. Door de fijne gesprekken, tips en oefeningen, voel ik mij enorm verlicht. Ervaar weer rust en ontspanning en weet mijn grenzen aan te geven. Dankjewel! (Sabrine)

“Door in gesprek te gaan met Nanda kom je uiteindelijk bij de kern van jezelf. Op een rustige en begripvolle manier is er tijd voor alles.”(Maaike)

Toen mijn bewegingsvrijheid zowel fysiek als geestelijk beperkt werd door coronamaatregelen, ben ik begonnen met coaching- en yogasessies bij Nanda. Ze luistert erg goed en biedt vervolgens effectieve oefeningen op maat aan. Ook langdurige klachten waren na sessies met Nanda sterk verminderd of helemaal verdwenen. Ik heb er veel baat bij gehad.” (Jan)

“Ik heb de coaching sessies van Nanda als heel erg prettig en verhelderend ervaren. Ze laat je erg op je gemak voelen en straalt veel rust uit. Zij luisterde heel aandachtig naar mijn verhalen en pikte daar de belangrijke punten uit die mij weer nieuwe inzichten gaven. Ook laat zij je contact maken met je gevoel wat ik erg fijn vond. Na een sessie had ik meer rust in mijn hoofd en kon ik voor mijn gevoel weer een stapje vooruit.” (Joelle)

“Nanda stelt de goede vragen en kan goed luisteren. Fijn in combinatie met de yoga- oefeningen. Het heeft me veel inzicht gegeven.” (Det)

“Ik kan de yoga en ademhalingstherapie van harte aanbevelen. De aanpak van Nanda heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel.” (Doede)

“Ik ben dankbaar en blij dat wij elkaar ontmoet hebben. Jij hebt mij enorm geholpen, van harte dank voor alle nieuwe perspectieven en spiritualiteit die je met mij gedeeld hebt.” (Noel)

Dankzij open gesprekken tijdens de consultaties en praktische oefeningen voor thuis, heb ik meer zelfinzicht gekregen en kan ik beter met lastige situaties omgaan.” (Caroline)

“Het was heel fijn om advies te krijgen van iemand met zoveel kennis over yoga en mindfulness.”(Jessy)

“Nanda is een heel prettig en warm persoon met veel professionele ervaring.” (Mireille)

“Nanda heeft mij de handvatten gegeven om nieuwe stappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling”. (Max)

“Ik heb er erg veel aan gehad en ben ontzettend blij dat ik op deze manier weer wat verder ben gekomen.” (Christa)

“Ik heb geleerd hoe ik pijnklachten, zoals hoofdpijn en rugpijn, kan verlichten en voorkomen.” (Rianne)

“Nanda heeft mij goed kunnen helpen met spanning gerelateerde rugklachten door gerichte yoga oefeningen met mij te doen. Ze kan goed luisteren en analyseren wat er aan de hand is, en maakt gebruik van haar uitgebreide ervaring als yoga docent en counselor.” (Imke)

“Kundig en met zowel een fysieke als mentale aanpak voel je je direct veilig en goed geholpen door Nanda.”(Lieke)

“Thanks so much for just being such a sweet light the last few months. Look forward to what comes next.” (Lauren)

“Nanda is bijzonder sensitief en doortastend. Ze kan enorm goed luisteren en heeft zelf ook veel meegemaakt daardoor heeft ze veel empathisch vermogen.” (Rolant)

Meer reviews op google of ga direct naar aanbod Counseling & Therapie

%d